22.8.10

TIDEN, VART TAR DEN VÄGEN

Mitt kök är nu ommålat, det blev snyggt och fick en helt ny fräschör.
Nu blir det mycket trevligare att jobba i köket.

Den Italienska Buffén blev mycket lyckad, Anita glad och gästerna
förtjusta i maten. Då är också jag glad och nöjd för det skapar nya jobb.

Vecka 32 avslutades med en underbar lång lunch i Lund hos fam Johansson.
På menyn stod Ungsbakad lax med romsås, potatis och en fräsch sallad. Mmmmm
så gott det var.
Till dessert hade Sarah bakat en Smulpaj med Hallon, den var underbar.


Smulpaj med Hallon
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1 msk socker
2 tsk vaniljsocker
125 g smör
Blanda alla ingredienserna i en skål. Arbeta ihop det till en grynig massa.
OBS det ska inte bli en sammanhängande deg.
Strö hälften av smuldegen i formen, sedan hallonen och avsluta med resten
av smuldegen.
225 grader i ca 20 minuter.
Pajen kan naturligtvis göras med olika bär eller frukter
Enkel och alla älskar smulpaj.   Prova får du se.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ja det var himla gott och trevlig lunch.

Unknown sa...

det var verkligen en underbar lunch...känner mig fortfarande mätt...
kram kram